NM i Terräng - David Nilsson & Amelie Andersson deltog
12 nov:
Hälle IF arrangerade idag NM i Terräng på en kuperad 1,5km-bana, för manliga seniorer gällde sex varv får att få ihop 9km och här sprang Högby IFs David Nilsson in som 24a av 25 på 28:51. Kanske spelade sjukdom tidigare i veckan in. Vann gjorde Norges fd. etiopier Urige Buta på 26:51, som David mött i två Norska 10km-lopp tidigare i höstas, då med 1min tidsskillnad (David 30:03) mot dagens 2min.

Även Villstad GIF:s Amelie Andersson blev sent uttagen och begick därmed landslagsdebut när hon avverkade sina tre varv / 4,5km i F19-klassen på 17min blankt, placering 20 av 22.

Alla uttagna svenskar utom Johan Larsson. Jerker Lysell, Anton Danielsson, Andreas Åhwall, David, Eric Senorski och Mikael Ekvall. Foto: Calle Nilsson.