Nytt från Statistikkommittén
FOTO: HASSE SJÖGREN13 mars:
Som ni vet har vi länge sökt efter någon som vill hjälpa till med statistiken. Men det har visat sig vara svårt. Lite ändring blir det dock under 2007.
Anders Grönvall IK Hakarpspojkarna har arbetat fram ett program för statistiken där han för in listorna direkt från datalistorna, datorn delar sedan upp resultaten i de olika klasserna, så från och med utomhussäsongen kommer han att lägga in samtliga resultat på Internet på en och samma sida. Men vi andra försvinner inte för det, Göran Granberg lämnar statistikkommittén. Och vi tackar honom för den här tiden. Ny blir ju då Anders Grönvall.

Stefan Holst, Bo Björkholm, Allan Henriksson och jag själv kommer att jobba vidare med våra resp. klasser, som en slags ”Back up” vi skall också bevaka distriktsrekorden och jag står fortfarande för slutredigeringen.
Listor skall sändas som tidigare, Allan vill ha alla listor med långlopp, Bosse alla listor där någon veteran finns med. Stefan alla listor med ungdom Smålands FIF, Anders och jag vill ha samtliga listor.

Vi hoppas och tror att detta skall fungera bra, men hittar ni någon som är intresserad av statistik och vill hjälpa till är de fortfarande välkomna. Jag som för närvarande har
10 klasser att följa upp, delar gärna med mig.
Hittar ni fel på nätet kan ni höra av er direkt till Anders, men ni får naturligtvis precis som vanligt höra av er till oss andra.

Med förhoppning om ett bra år 2007.

Kettie Gustavsson
Ordf, statistikkommién