Mer information om Coronavirusets påverkan på friidrotten
14 mars: Många arrangemang den närmaste tiden har blivit inställda eller framflyttade i tiden, inte minst GM 13-14år som nämndes för några dagar sedan. Fler arrangemang i april och framåt löper också stor risk även om många arrangörer ännu avvaktar med att ta beslut.

Svensk Friidrott har också ställt in Förbundsårsmötet som var tänkt att gå 28-29 mars i Uppsala och skjuter diskussion och beslut i ett antal frågor till det extra Förbundsårsmöte som redan var planerat 21-22 nov. Vad detta innebär mer exakt återkommer man snart med.

Vi i Småland genomför dock vårat årsmöte som planerat 21 mars, men uppmanar deltagare att vara uppmärksam på ev. sjukdomssymptom och välj att stanna hemma om ni upplever även mildare sådana. För att undvika smittspridning gäller även, som ni kan läsa mer om, att tvätta händerna ofta och undvika handkontakt med föremål som andra människor rört vid och därefter kontakt med sitt ansikte.

På friidrott.se finns nu också en samlingssida med information om Coronaviruset, sidan uppdateras kontinuerligt och innehåller rekomendationer för friidrotten samt länkar till externa sidor som t.ex. Folkhälsoinstitutet där man kan läsa mer. Gå in och läs!